ΠΩΛΗΣΗ & SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Η εταιρεία Boschservices εδώ και χρόνια μέσα από αξιόλογες συνεργασίες στο χώρο των ηλεκτρικών εργαλείων με εταιρείες όπως η BOSCH, MAKITA, METABO, BLACK & DECKER, DEWALT, EINHELL κ.α. κατάφερε να εδραιωθεί στην αγορά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, τόσο των ερασιτέχνη όσο και τον επαγγελματία.

Στο κατάστημα που βρίσκετε στην Νίκαια θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία χειρός, εργαλεία αέρος και μπαταρίας, ανταλλακτικά και εξαρτήματα εργαλείων που απευθύνονται σε διάφορες ειδικότητες όπως μαραγκούς, πλακάδες, ηλεκτρολόγους, μηχανικούς και άλλους..

Η εταιρεία Boschservices προσφέρει όλα τα προϊόντα της στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς και υποστηρίζει την αγορά και μετά την πώληση, προσφέροντας τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα εργαλεία για κάθε επαγγελματική χρήση όπως Δράπανα, Ηλεκτρικά Κατσαβίδια, Δισκοπρίονα, Σέγες, Πλάνες, Πριονοκορδέλες, Γωνιακοί Τροχοί κ.α.
Ηλεκτρικά εργαλεία που συνδυάζουν την καινοτομία με την αποτελεσματικότητα.

 

 

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ

Η μεγαλύτερη γκάμα εργαλείων χειρός στην Boschservices σε ασυναγώνιστες τιμές και άμεσα διαθέσιμα.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε κατσαβίδια, καστάνιες, πένσες, διάφορα κλειδιά, πριόνια, σφυριά, κοφτάκια, λειαντικά, κόφτες πλακιδίων, εργαλεία μαραγκών, υδραυλικών, πλακάδων και άλλων ειδικοτήτων.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΕΡΟΣ

Εργαλεία Αέρος υψηλής ποιότητας, αερόκλειδα, αεροτριβεία, πριτσιναδόρους κ.α από κορυφαίους κατασκευαστές.

Εξοπλίστε το συνεργείο σας με κορυφαία ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Στην Boschservices θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά και αξεσουάρ ηλεκτρικών εργαλείων, επώνυμων εταιρειών στις καλύτερες και πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό, θα σας προτείνει την βέλτιστη λύση για την αγορά σας.

 

SERVICE ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Για επαγγελματική και γρήγορη επισκευή των εργαλείων σας, με κατάλληλα και γνήσια ανταλλακτικά, εμπιστευθείτε τα σε αξιόπιστα χέρια, στο εξουσιοδοτημένο service Bosch & Makita.

Η Boschservices  εγγυάται την απρόσκοπτή λειτουργία και την μακροβιότητα των εργαλείων σας. Κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί μας και εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα δώσει λύση στο πρόβλημα σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ

SERVICE

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΞΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.