ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καλωσορίσατε στην Boschservices.

Η εταιρεία εδώ και χρόνια μέσα από αξιόλογες συνεργασίες στο χώρο των ηλεκτρικών εργαλείων με εταιρείες όπως η BOSCH, MAKITA, METABO, BLACK & DECKER, DEWALT, EINHELL κ.α. κατάφερε να εδραιωθεί στην αγορά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, τόσο των ερασιτέχνη όσο και τον επαγγελματία.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών με ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα επώνυμων εργοστασίων, τα οποία διασφαλίζουν όλα τα κριτήρια ποιότητας και αξιοπιστίας.

Στο κατάστημα που βρίσκετε στην Νίκαια θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία χειρός, εργαλεία αέρος και μπαταρίας, ανταλλακτικά και εξαρτήματα εργαλείων που απευθύνονται σε διάφορες ειδικότητες όπως μαραγκούς, πλακάδες, ηλεκτρολόγους, μηχανικούς και άλλους..

Η εταιρεία Boschservices προσφέρει όλα τα προϊόντα της στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς και υποστηρίζει την αγορά και μετά την πώληση, προσφέροντας τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη.

Κάντε λοιπόν τα μαστορέματα σας μια ευχάριστη εμπειρία επιλέγοντας ηλεκτρικά εργαλεία υψηλής απόδοσης, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες σας, σε απλές ή σύνθετες εργασίες.

Ωφεληθείτε από την πολυετή εμπειρία της Boschservices  και του κυρίου Κατραντζή Κωνσταντίνου και ικανοποιήστε την κάθε μικρή ή μεγάλη σας ανάγκη γρήγορα και οικονομικά.

Για περισσότερες πληροφόριες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2104941155– 6972844015 ή στείλτε μας μήνυμα.